Nieuws


Xellentis sinds 2015 drie jaar op rij medeinitiatiefnemer en organisator
Security Summit @ the Beach

Na het succes van 2015 en 2016 organiseert Xellentis ook in 2017 weer, samen met Riskadvies het Security event "Security Summit @ the Beach. Sprekers in 2017 zijn Rejo Zenger (Bits of Freedom) en Luitenant Colonel D. Neil Clough, werkzaam bij de NATO namens de US Airforce. Met een derde spreker is contact. Voor meer informatie verwijzen we u graag door naar Security Summit @ the Beach

Xellentis sponsort de Maartens Masters

Zes handbikers vanuit de Sint Maartenskliniek beklimmen de Kaunertalergletscherstrasse in Oostenrijk. De handbikebattle is een sportieve strijd op donderdag juni 201 tussen handbiketeams van revalidatiecentra. Strijdtoneel is de klim naar de Kaunertaler gletscher in Oostenrijk. Een waardige uitdaging voor handbikers van alle niveaus. De MaartensMasters is 1 van de deelnemende teams. Naast deze battle zijn er andere spotieve activiteiten gepland gedurende deze week. Onder andere Paralympisch handbiker Jetze Plat zal 1 of meerdere workshop(s)verzorgen.

Xellentis investeert in Microkredieten via Cordaid Microkrediet

Xellentis gelooft in verantwoord ondernemen. Wij geloven dat je mensen, door ze te stimuleren in hun zelfredzaamheid en ondernemerschap, een betere toekomst kunt geven. Daarom steunt Xellentis Cordaid Microkrediet. Met deze microkredieten krijgen ondernemers, in landen waar het leven minder makkelijk is, een kans om zich verder als ondernemer te ontwikkelen. Als u niet wilt investeren zonder er wat voor terug te krijgen is Cordeals wellicht wat voor u. Het volledige bedrag gaat naar het Microkrediet maar u krijgt er wat voor terug in de vorm van een eenmalige deal. Cordeals.Xellentis sponsort team AlpMere in het kader van Alpe d'HuZes / KWF

Vrienden van AlpMere

Op 9 juni 2011 is het weer zover. Dan is het jaarlijks terugkerende evenement de Alpe d'HuZes er weer. Alpe d'HuZes is een actie waarbij fietsers, alleen of in een team, geld bijeen fietsen waarmee zij een bijdrage leveren aan de strijd tegen de gevolgen van kanker. Op 1 dag wordt minstens zes maal de legendarische Alpe d'Huez beklommen. Een bijna onmogelijke opgave. Toch lukte het in de jaren 2006 tot en met 2010 al heel veel deelnemers, zelfs een aantal (ex-)kankerpatienten. In 2010 werd een recordbedrag van 12 miljoen Euro opgehaald! Het doel voor 2011 is om het recordbedrag van 2010 te verpulveren. Xellentis heeft besloten team AlpMere in de persoon van Yvo Boin te sponsoren voor dit evenment en zo een bijdrage te doen. Wij nodigen u van harte uit om ook te sponsoren. Doet u ook een donatie? Dat kan via bovenstaande site

Publicaties

Twee Dagen Onder Hackers bij Hack In The Box Amsterdam

Artikel in het blad Informatiebeveiliging van het Platform Voor InformatieBeveiliging met een sfeer impressie van de security conferentie "Hack in The Box Amsterdam 2013"

Vertrouwen is goed...

Bijdrage van Marco Koelmans aan een artikel in het blad "Informatiebeveiliging" van het Platform Voor Informatie Beveiliging (PvIB) over het evenwicht tussen vertrouwen en controleren.

ING's Role Based Access Control is Robuust

Artikel in het blad Informatiebeveiliging van het Platform Voor InformatieBeveiliging met een interview over Role Based Access Control bij de ING. Deze is door Forrester "Robuust" genoemd.

Warning: this interview with Marco Koelmans (CISSP, CISA, CISM) will tell you exactly where ITIL misses the security boat.

Blog van Ivanka Menken (schrijfster en oprichtster van "the Art Of Service Australia") met een interview met Marco Koelmans over ITIL en Security Management

"Hack In The Box 2010 Amsterdam" en "Interview met Dhillon Kannabhiran"

Artikel in het blad Informatiebeveiliging van het Platform Voor InformatieBeveiliging met een sfeer impressie van de security conferentie "Hack in The Box Amsterdam 2010" en een interview met Dhillon Kannabhiran (CEO en Founder van Hack In The Box)


Follow mkoelm on Twitter Follow Marco Koelmans on Twitter

Handige Links

Waarschuwingsdienst
Overheidssite met de laatste kwetsbaarheden en hoe deze te verhelpen

Security.nl
Nieuwssite met de laatste informatiebeveiligingsnieuwtjes

Newsnow
Nieuwssite met de laatste informatiebeveiligingsnieuwtjes (Engels)

Platform voor Informatie Beveiliging
Vakvereniging van Informatie Beveiligingspecialisten

ISC2
Certificerende instantie voor onder andere CISSP

ISACA
Certificerende instantie voor onder andere CISA en CISM